Περίληψη

Ο Πόρκι Πιγκ και ο Ντάφι Ντακ είναι μέσα στην ατυχία αφότου ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο κατέστρεψε ολοσχερώς τη στέγη τους. Καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για την επισκευή της, οι φίλοι μας κινδυνεύουν να χάσουν το πατρικό τους σπίτι!

 

Ευτυχώς, οι δυο τους συναντούν την Πετούνια Πιγκ που αναλαμβάνει να βοηθήσει, εξασφαλίζοντάς τους δουλειά στο τοπικό εργοστάσιο τσίχλας, όπου εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτης παρασκευής γεύσεων.  Όλα πάνε περίφημα, μέχρι που ο Ντάφι παρατηρεί κάτι περίεργο.  Η νέα γεύση τσίχλας που πωλείται και μασιέται παγκοσμίως έχει μολυνθεί από μια μυστηριώδη, γλοιώδη, πράσινη γλίτσα! Ο Ντάφι προσπαθεί να προειδοποιήσει τους πάντες, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να απολυθεί από το εργοστάσιο και να μπει στη φυλακή.  Αποφασισμένος να αποδείξει τις υποψίες του, ο Ντάφι ζητά τη βοήθεια του Πόρκι και της Πετούνια. Σύντομα συνειδητοποιούν ότι η τσίχλα όχι μόνο είναι μολυσμένη, αλλά μετατρέπει τους πάντες σε ζόμπι, ως μέρος του σχεδίου ενός κακού εξωγήινου να ανατινάξει τη Γη!   

 

Ο Πόρκι, ο Ντάφι και η Πετούνια προσπαθούν να αποφύγουν τα τρομακτικά ζόμπι της τσίχλας και να φτάσουν στο σκάφος του εξωγήινου για να αποτρέψουν τον αφανισμό του κόσμου και μπλέκουν σε μια ριψοκίνδυνη αποστολή που θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του Ντάφι και του Πόρκι. Ευτυχώς, χάρη στις επιστημονικές δεξιότητες της Πετούνια, τη γρήγορη σκέψη του Πόρκι και την τρελή αποφασιστικότητα του Ντάφι, ίσως και να υπάρχει σωτηρία.

 

Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τα Looney Tunes που είναι πραγματικά, και κυριολεκτικά, απόκοσμη!

Πολυμέσα

1 videos

Προβολές